Кабмін Гройсмана виклав план пріоритетів на три сотні сторінок

Кабмін Гройсмана виклав план пріоритетів на три сотні сторінок

Укрінформ
Кабінет міністрів оприлюднив План своїх пріоритетних дій на 2016 рік, який було затверджено 27 травня поточного року.

Відповідне розпорядження Кабміну №418 від 27 травня з додатком на майже три сотні сторінок опубліковано на урядовому сайті у п'ятницю.

Указаним розпорядженням уряд зобов'язав міністерства і відомства щомісяця до 5 числа подавати Міністерству економрозвитку і торгівлі інформацію про виконання плану пріоритетних дій для подачі узагальненого документа в Кабмін до 10 числа.

Зазначається, що метою указаного плану є забезпечення зростання рівня життя громадян і підвищення його якості в результаті сталого економічного розвитку.

При цьому, передумовами для досягнення зазначеної мети в уряді вбачають забезпечення національної безпеки, макроекономічної стабільності, створення сприятливого бізнес-клімату, утвердження верховенства права та протидія корупції, підвищення якості державного управління. 

Стратегічними пріоритетами Кабінету міністрів України, згідно з вказаним планом, є: макроекономічна стабілізація; створення сприятливих умов для розвитку бізнесу; забезпечення верховенства права та протидія корупції; підвищення якості державного управління та державних послуг; відновлення безпеки держави та громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-