Гості посольства РФ у США вислухали правду про Путіна

Гості посольства РФ у США вислухали правду про Путіна

Фото
Укрінформ
Кілька десятків протестувальників вийшли під стіни Посольства Росії у Вашингтоні, де тривав прийом з нагоди Дня Росії, щоб вкотре звернути увагу на розв'язану Кремлем криваву політику.

Гості, які зібралися на прохідній посольства країни-агресора, були вимушені вислуховувати правду про путінський режим та його реальні наміри.

"Ми проводимо таку акцію під російським посольством регулярно з 2012 року", - розповіла в коментарі Укрінформу співорганізатор пікету, директор організації "Ініціатива щодо Закону Магнітського" Таня Ніберг.

Вона зауважила, що основна мета цього заходу – "показати тим людям, які приходять на День Росії до посольства, що вони підтримують режим, який влаштовує війни, спонсорує тероризм та вбивства невинних людей".

Протестувальники розмістилися в місці, де зазвичай збирається черга гостей перед пунктом пропуску до російського представництва. Втім цього року, в порівнянні з минулими, натовпу гостей майже не було. Як зауважили організатори акції, після відкритої агресії РФ проти України охочих відвідати російське представництво значно меншає.

Учасники пікету тримали в руках плакати з написами "Росія – терористична держава", "Зупиніть терор Росії", "Мир для України", "Йдеш до російського посольства – підтримуєш масові вбивства". Учасники акції скандували гасла на підтримку України, за звільнення політв'язнів з російських катівень та закликами не підтримувати агресора.

Окремою частиною акції став пікет біля проїжджої частини з плакатом "Просигналь за Росію без Путіна". Багато хто з автомобілістів відреагував на заклик, підтримавши таким чином учасників протесту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-