МВС ще в лютому-2015 передало ГПУ 8 мішків архівів Партії регіонів - Аваков

МВС ще в лютому-2015 передало ГПУ 8 мішків архівів Партії регіонів - Аваков

Укрінформ
Міністерство внутрішніх справ ще в лютому 2015 року передало до Генеральної прокуратури 8 мішків архівів Партії регіонів, які були виявлені після пожежі в їхньому офісі на вулиці Липській.

Про це на брифінгу у вівторок заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми в лютому 2015 року передали до ГПУ 8 мішків архівів Партії регіонів, які були виявлені після пожежі (в офісі на Липській), а потім винесені і передані нам», - сказав Аваков.

Він додав, що працівники МВС їх розбирали і обсяг був колосальний. За словами Авакова, в цих документах фігурує в тому числі «ряд не названих прізвищ, які ще не на слуху».

«Це і розписки, це і первинні документи, це і кошториси, дискредитації якихось політиків. Цими питаннями, наскільки я знаю, зараз займається прокуратура і НАБУ», - зазначив Аваков.

Коментуючи на прохання журналістів звинувачення, що в «чорній бухгалтерії регіоналів» фігурує прізвище його радника Михайла Апостола, Аваков зауважив, що «так само, як і всі, бачив там слово Апостол», але вважає, що його радник не має до цього жодного стосунку.

 За словами Авакова, на той час Михайло Апостол так само, як і він, був членом партії «Батьківщина», потім був на Майдані, а після цього працював в МВС.

«Жодного факту, що він був політичним гравцем у якийсь момент, не існує. Я знаю Михайла Апостола і слово Апостол я ніяк не пов'язую з моїм радником Михайлом Апостолом, дружбою з яким пишаюся», - підсумував Аваков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-