У НАЗК підписали перший протокол про співпрацю щодо політичних партій

У НАЗК підписали перший протокол про співпрацю щодо політичних партій

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) та Міжнародна фундація виборчих систем (IFES), яка виконує в Україні проекти технічної допомоги «Програма ефективної і відповідальної політики», підписали Протокол про розуміння та співпрацю.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК у Фейсбуці.

"Додатком до Протоколу Наталія Корчак - голова НАЗК та Пітер Ербен - директор IFES в Україні, погодили покроковий план співпраці", - йдеться у повідомленні.

Як зазначала раніше голова НАЗК Наталія Корчак, розробка форми звіту політичної партії про майно, витрати і зобов'язання фінансового характеру, є першочерговим завданням для Агентства на початковому етапі роботи.

"Цей звіт політичні партії зобов'язані щоквартально подавати до Національного агентства. Досвід безпосередньої роботи з органами інших країн, які контролюють фінансування політичних партій, дозволить експертам IFES надати грунтовні рекомендації фахівцям НАЗК", - йдеться у повідомленні.

Міжнародна фундація виборчих систем (IFES) підтримує право громадян на участь у вільних і справедливих виборах. Незалежна експертна діяльність IFES сприяє вдосконаленню виборчого законодавства та зміцненню спроможності національних інститутів щодо прийняття виважених рішень. З 1987 року IFES здійснює свою діяльність у 145 країнах світу - як у державах, що розвиваються, так і в країнах усталеної демократії.

Фото: НАЗК, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-