Інтерпол шукає Іванющенка - МВС

Інтерпол шукає Іванющенка - МВС

Укрінформ
Юрія Іванющенка не знімали з розшуку, а в базах Інтерполу змінили його статус на розшук з метою встановлення місця його перебування.

Про це в коментарі Укрінформу повідомив директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко.

"Іванющенко перебуває у міжнародному розшуку Інтерполу з метою встановлення його місцезнаходження, тому що на даний час відсутнє рішення українського суду про затримання цього громадянина. Як тільки Іванющенко з'явиться в якійсь країні, то це одразу це стане відомо Інтерполу. Каналами бюро інформація про це буде передана українському бюро Інтерполу", - сказав він.

За словами Шевченка, як тільки українське бюро дізнається про місце перебування Іванющенка, то одразу поінформує про це Генпрокуратуру, яка розслідує відносно нього кримінальну справу.

Як повідомляв Укрінформ, нардеп Сергій Лещенко заявив, що Інтерпол зняв з міжнародного розшуку близького соратника екс-президента Віктора Януковича Юрія Іванющенка.

1 квітня Дніпровський суд Києва скасував розшук олігарха Юрія Іванющенка. Відповідне рішення ухвалив суддя Микола Чаус, який скасував розшук Іванющенка та санкцію на його доправлення під вартою для обрання запобіжного заходу.

Фото: sled.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-