За час АТО на Донбасі загинули 68 дітей - Парубій

За час АТО на Донбасі загинули 68 дітей - Парубій

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій сьогодні наголосив на важливості захисту дітей і повідомив, що за час конфлікту в Донецькій та Луганській областях загинуло 68 дітей.

Про це він заявив під час засідання парламенту у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні ми відзначаємо гарне і важливе свято - День захисту дітей. В умовах непростих випробувань, у час боротьби з підступним ворогом, що хоче забрати в українців вільне і щасливе майбутнє, це свято набуває особливого значення... За моїми даними, за час військової агресії в Донецькій і Луганській областях загинуло 68 дітей, поранено - 186 дітей», - сказав Парубій.

Він додав, що за його інформацією в останній період  російські безпілотники скидають вибухові пристрої на українську територію, від яких гинуть люди, серед яких діти.

«Тому сьогодні вкрай важливо наголошувати на важливості питання захисту дітей. Адже кожного дня діти стають жертвами атак військової російської артилерії. Заради збереження життя українських дітей і майбутнього України ми не можемо поступатися ворогу і повинні чим швидше звільнити усі українські території», - сказав Парубій.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-