Охендовський заявляє, що не брав «чорні гроші» від регіоналів

Охендовський заявляє, що не брав «чорні гроші» від регіоналів

Укрінформ
Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський заявив, що не отримував гроші з «чорної бухгалтерії» Партії регіонів.

Про це він сказав журналістами у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У відповідь на поширені сьогодні матеріали і певні інформації щодо ЦВК можу сказати, що ніколи ніяких хабарів ні від кого за роки роботи в виборчій комісії Михайло Володимирович Охендовський не брав і не отримував. Якщо у правоохоронних органів виникнуть питання, як і до мене особисто, так і до членів Центральної виборчої комісії у зв'язку з публікацією відповідних матеріалів в ЗМІ, то за себе можу сказати абсолютно впевнено, що я та інші члени Центральної виборчої комісії за необхідності будуть готові надати відповідні пояснення правоохоронним органам», - сказав Охендовський.

Він також зазначив, що в 2012 році зробив цілу низку відряджень до іноземних країн і, де саме перебував 8 червня 2012 року, сказати не може.

Водночас голова Центрвибочкому зазначив, що жоден представник правоохоронних органів до ЦВК не звертався, а сам він до цього дня оприлюднених списків не бачив.

«Ніколи жодна особа не зверталася до Центральної виборчої комісії щодо якихось пояснень або коментарів відносно тих матеріалів, які були оприлюднені сьогодні. Я цих матеріалів особисто не бачив ніколи в житті. Тому коментувати їх зміст потреби не вбачаю», - наголосив Охендовський.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні народний депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко оприлюднив списки «чорної бухгалтерії» Партії регіонів, в яких зокрема зазначається, що 8 червня 2012 року Охендовський М.В. отримав 1,52 тис. дол. на «кормандировочные» .

За словами Лещенка, в оприлюдненому списку фігурують і інші співробітники ЦВК, які отримували гроші вочевидь на хабарі з «чорної бухгалтерії» Партії регіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-