Тимошенко і Ляшко вимагають показати текст домовленостей з МВФ

Тимошенко і Ляшко вимагають показати текст домовленостей з МВФ

Укрінформ
Фракція "Батьківщина" вимагає оприлюднити текст домовленостей влади з Міжнародним валютним фондом.

Про це заявила керівник фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко після засідання Погоджувальної Ради у ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Треба читати зобов'язання перед Міжнародним валютним фондом. Я їх тримаю в руках... Замість того, щоб порадитись із народом, вони беруть зобов'язання скасувати мораторій на продаж сільськогосподарських земель, беруть зобов'язання скасувати залишки пільг для наших с/г виробників. Наша фракція просто вимагає оприлюднити всі документи, підписані з Міжнародним валютним фондом, негайно зробити публічне обговорення із залученням уряду, Президента в парламенті. Можна цьому присвятити Годину спілкування з урядом у п'ятницю", - сказала Тимошенко.

Вона також додала, що підписані домовленості з МВФ передбачають підняття тарифів на комунальні послуги, що на її погляд недопустимо.

На необхідності оприлюднення тексту домовленостей з МВФ також наполягає фракція "Радикальної партії".

"Вимога наша - негайно оприлюдніть домовленості з МВФ. Друге, шановний пан Кубів, ми закликаємо вас до парламенту і по кожному пункту домовленостей ви зобов'язані прозвітувати", - сказав керівник фракції Олег Ляшко. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-