Порошенко – адвокатам Савченко: Ви не злякалися виступити на захист

Порошенко – адвокатам Савченко: Ви не злякалися виступити на захист

Укрінформ
Маємо зробити все можливе, щоб повернути наших героїв додому, заявив Президент Петро Порошенко під час зустрічі з адвокатами Марком Фейгіним та Миколою Полозовим, які захищали Надію Савченко у російському суді.

Про це інформує прес-служба глави держави.

Порошенко назвав звільнення Надії спільною перемогою: "Кожному із вас я дякую за ту допомогу, яка була надана – вона зіграла важливу роль. Ефективна координація наших дій сприяла вирішенню питання і поверненню Надії додому".

"Ви зіграли дуже важливу роль. Її неможна недооцінювати. Дякую вам за допомогу. Ви не злякались виступити на захист не лише Надії Савченко, а й загальнолюдських цінностей", - додав Президент.

Глава держави підкреслив, що адвокати можуть розраховувати на його повну підтримку у питаннях звільнення незаконно ув'язнених у російських тюрмах українських громадян.

Адвокат Марк Фейгін, у свою чергу зазначив, що працювати було справді тяжко, але він радий позитивному результату. Він висловив сподівання, що звільнення Надії Савченко – перше, але не останнє: "Ми сподіваємось, що це стане способом вирішення подібних проблем. Здавалося б, якщо це вийшло один раз, то це вийде і з десятком інших політичних в’язнів. Ми розраховуємо, що нам вдасться досягти успіху і в інших справах".

"Для нас, як для росіян, це велика ганьба, що у XXI сторіччі є політв’язні. Це ганьба, яка не змивається, що в країні, яка стільки всього пережила, є політв’язні", - додав захисник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-