Геращенко розповіла, як звільняли Савченко

Геращенко розповіла, як звільняли Савченко

Укрінформ
Представник України в гуманітарній підгрупі, перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко  розповіла, як звільняли Надію Савченко.

На своїй сторінці у Фейсбук Геращенко написала: "Слава Богу, Надя на свободі. За дорученням президента, ми зі Святославом Цеголком сьогодні о 6-й ранку були вже в дорозі - в аеропорт, потім літаком - в Ростов. Емоційно важкий день. Найбільше, чого ми боялися, що операція, яка планувалася кілька останніх тижнів, зірветься... Навіть вже в аеропорту в Ростові, коли чекали на борту літака конвой, що віз Надію, ми боялися можливого зриву операціі в тому числі через передчасний витік інформаціі. І коли в російських змі з'явилися певні чутки - ми пережили реальний стрес".

"Слава Богу, все позаду. Пізніше я напишу про всі деталі цього детективного дня", - обіцяє Геращенко.

Вона такожІ дякує ЗМІ "за іх безумовну підтримку висвітлення справи Надіі Савченко, іх внесок у іі звільнення. Ми дійсно не могли сказати жодноі деталі раніше, бо була велика вірогідність зриву операціі... А свобода Надіі вартує в тисячі разів більше, аніж можливо передчасний анонс. Дякую вам за розуміння, дорогі колеги і друзі. Працюємо далі".

Нагадаємо, Надія Савченко сьогодні повернулася в Київ після дворічного полону в РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-