МН-17: лідери України і Нідерландів скоординували дії у розслідуванні

МН-17: лідери України і Нідерландів скоординували дії у розслідуванні

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко та Прем'єр-міністр Королівства Нідерланди Марк Рютте скоординували спільні дії у рамках розслідування катастрофи літака рейсу МН-17.

Про це йшлося на їхній зустрічі у рамках робочого візиту Президента України до Туреччини, повідомляє прес-служба глави держави.

"Лідери України і Нідерландів також скоординували спільні дії у рамках розслідування катастрофи літака рейсу МН-17, збитого російськими бойовиками у липні 2014 року", - йдеться у повідомленні.

Основними питаннями порядку денного переговорів лідерів держав стали набуття чинності Угодою про асоціацію між Україною та ЄС, а також завершення процесу ухвалення Євросоюзом рішення щодо запровадження безвізового режиму для громадян України.

Співрозмовники окремо обговорили ситуацію на Донбасі. Зокрема, Порошенко наголосив, що розраховує на подальшу солідарність і єдність ЄС у питанні підтримки незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, а саме щодо збереження санкцій ЄС щодо Росії до повного виконання нею Мінських домовленостей та відновлення територіальної цілісності України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-