Гройсман назвав п'ять пріоритетів роботи уряду

Гройсман назвав п'ять пріоритетів роботи уряду

Укрінформ
Пріоритетами роботи уряду стануть досягнення макроекономічної стабільності, підвищення якості державного управління і державних послуг, встановлення верховенства права та протидія корупції, відновлення безпеки держави і громадян, створення сприятливих умов для розвитку бізнесу.

Про це під час презентації плану пріоритетних кроків уряду на 2016 рік у четвер сказав Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Тінізація економіки, абсолютна непрогнозованість, нестабільність, тіньова приватизація, високий рівень корупції. Ми пішли по невідомому шляху, люди живуть в умовах незрозумілої економічної політики, неадекватних соціальних стандартів», - сказав Гройсман.

Він розповів про основні пункти програми, розробленої урядом.

«Перше в ній – це досягнення макроекономічної стабільності, це наше головне завдання. Забезпечення у середній перспективі макроекономічного зростання. Працююча економіка – це висока заробітна плата. В Україні середня заробітна плата 150-170 євро. У нас є потенціал, ми можемо досягти європейських показників», - зазначив Гройсман.

Серед інших пріоритетів він назвав підвищення якості державного управління і державних послуг, встановлення верховенства права та протидія корупції, відновлення безпеки держави і громадян, створення сприятливих умов для розвитку бізнесу. 

«Для того, щоб створити якісний продукт, треба створити відповідні умови», - додав Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-