Радикали блокують трибуну Ради, бо не хочуть працювати - нардеп

Радикали блокують трибуну Ради, бо не хочуть працювати - нардеп

Укрінформ
Народний депутат від фракції БПП Олексій Гончаренко вважає, що фракція "Радикальної партії" вже другий тиждень блокує трибуну, тому що не хоче працювати.

Про це він заявив журналістам у кулуарах Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Справа в тому, що частина парламенту не хоче працювати... Ви думаєте, Ляшко погано на трибуні? Він хоче один виступати. Він хотів бути спікером Верховної Ради, говорити з президії, не вийшло. Тому він вирішив блокувати трибуну. Він там готовий простояти чотири роки", - сказав нардеп.

Гончаренко вважає, що Ляшко кожного разу буде шукати нові причини для блокування трибуни.

"Моя думка дуже проста - Ляшко хоче бути на трибуні з ранку до ночі. Якщо сьогодні це офшори, то через місяць буде газ, після газу - електроенергія. Після електроенергії, як причиною, може бути і те, що дощів не буде в серпні. І це буде велике питання по селянах", - сказав Гончаренко.

Нагадаємо, радикали блокують трибуну Верховної Ради з вимогою створення Тимчасової слідчої комісії з розслідування можливої причетності вищих посадових осіб держави до офшорів, а також з вимогою зниження ціни на газ для населення. Не зважаючи на це, парламент продовжує працювати, народні депутати виступають з робочих місць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-