Климпуш-Цинцадзе розказала про посилення співпраці з НАТО

Климпуш-Цинцадзе розказала про посилення співпраці з НАТО

Укрінформ
Віце-прем'єр-міністр Іванна Климпуш-Цинцадзе на зустрічі з представниками українських громадських організацій, що опікуються проблематикою НАТО, обговорила активізацію спільних зусиль щодо інформування громадськості про НАТО та про співпрацю України з Альянсом.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Мова йшла про активізацію спільних зусиль щодо інформування громадськості про НАТО та про співпрацю України з Альянсом, громадський контроль та моніторинг виконання державою Річної національної програми співробітництва України з НАТО, реформ оборонно-безпекового сектору, ефективності роботи трастових фондів НАТО на підтримку України, підготовки кадрів в рамках Програми НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки та оборони", - йдеться в повідомленні.

На зустрічі окрему увагу було приділено проблематиці проведення регулярних соціологічних досліджень щодо ставлення громадян України до НАТО. Віце-прем'єр-міністр та представники громадянського суспільства домовилися про продовження постійної комунікації у питаннях, які стосуються євроатлантичної інтеграції України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-