План уряду містить дуже конкретні кроки - Прем'єр

План уряду містить дуже конкретні кроки - Прем'єр

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман обіцяє, що цього тижня уряд затвердить і презентує свій стратегічний план роботи до кінця поточного року.

Про це він заявив у зверненні на своїй сторінці у Фейсбуці.

"На цьому тижні ми завершуємо роботу над стратегічним операційним планом, який буде чітко визначати, що ми робимо до кінця цього року у всіх сферах життя. І ви побачите, що там є дуже конкретні кроки, коли ми його презентуємо і затвердимо на уряді", - зазначив Гройсман.

Він уточнив, що це є спільний продукт урядової команди спільно з командою Ради реформ, який буде додатково обговорений з народними депутатами, членами коаліції, для того, щоб це був спільний план дій.

"Хотів би зазначити одну річ - наближення до тих проблем, які є сьогодні, мене переконують у тому, що немає завдань, які би ми не могли з вами вирішити. Я абсолютно оптимістично налаштований на подальшу роботу. Я переконаний у тому, що ми наведемо порядок у всіх сферах державного управління, що дасть можливість людям спокійно і нормально жити", - сказав Прем'єр-міністр.

За його словами, для цього нам потрібен оптимізм, віра і важка робота.

"Тому я всіх закликаю до цієї єдності, до оптимізму, до перемог - таких перемог, як здобула наша землячка Джамала. Я переконаний, що Україна завжди буде перемагати, тому що іншого шляху у нас з вами немає", - підкреслив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-