Насіров прокоментував демарш Москаля

Насіров прокоментував демарш Москаля

Укрінформ
Голова ДФС Роман Насіров назвав заяву голови Закарпатської облдержадміністрації Геннадія Москаля спробою "умити руки".

Про це він сказав журналістам за підсумками наради з керівниками фіскальної, митної та прикордонної служб на Львівщині, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На західному кордоні кращою є Львівська митниця, далі - Волинська, і найпроблемнішою є Закарпатська. Шкода, що губернатор «вмиває руки», бо кандидатура Колесникова (керівника Закарпатської митниці. - Ред.) є його кандидатурою», - зазначив Насіров.

За його словами, і уряд, і керівництво ДФС готові повністю підтримати закарпатського губернатора у боротьбі з контрабандою.

Як повідомлялося, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль направив офіційне звернення до Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, в якому просить зробити подання Президентові щодо звільнення його з посади голови ОДА. Своє рішення Москаль пояснив тим, що він не може надалі ефективно боротися з контрабандою, оскільки міжнародні злочинні угруповання намагаються поновити системну контрабанду тютюнових виробів, використовуючи при цьому вплив українських політичних діячів і керівників окремих відомств.

За словами Москаля, начальника Закарпатської митниці Володимира Колеснікова знімають з посади не за роботу, а через політичні торги, і ціна питання, як стверджує Москаль, - збереження на посаді голови ДФС Романа Насірова, контроль над Закарпатською митницею і розстановка тут своїх керівних кадрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-