Саакашвілі просить Порошенка не допустити

Саакашвілі просить Порошенка не допустити "шабашу реваншистів"

Укрінформ
Голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі звернувся до Президента Петра Порошенка з листом, в якому закликав призначити прокурора Одеської області, якому б довіряли мешканці регіону.

Про це губернатор повідомив у Фейсбуці.

"Я направляю Президенту листа, в якому прошу його не допустити шабашу реваншистів в Одеській області. На останній нашій зустрічі Президент обіцяв сприяти призначенню такого прокурора, який би користувався довірою громадськості", - написав Саакашвілі.

За його словами, якщо ж "злочинна Генеральна прокуратура спробує призначити свого ставленика, я сам разом з одеситами стану біля входу до прокуратури і, як у випадку зі Стояновим, не допущу захоплення Одеської облпрокуратури злочинно-корупційним кланом".

Варто зауважити, що 6 травня виконувач обов'язків генерального прокурора Юрій Севрук звернувся до Ради прокурорів з пропозицією - першочергово розглянути питання призначення глави прокуратури Одеської області

"В даний час у нас почала працювати Рада прокурорів. Оскільки Одеський регіон є досить складним і, безумовно, вимагає призначення прокурора, я вже направив листа до Ради прокурорів, щоб вони розглянули це питання в першу чергу. Як тільки вони нададуть свої рекомендації, ми вирішимо це питання", - заявив він в ефірі "112 Україна".

Нагадаємо, 15 квітня Юрій Севрук підписав указ про звільнення прокурора Одеської області Миколи Стоянова. Таке рішення він прийняв після отримання результатів люстраційної перевірки Стоянова і листа від Президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-