Екс-регіонали

Екс-регіонали "виторговують" у влади Закарпаття - Москаль

Укрінформ
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль прокоментував свою заяву про відставку.

Він пояснив це рішення політичними тенденціями в Києві з метою, на думку чиновника, зберегти вплив екс-регіоналів на Закарпаття, аби відновити там "тіньові схеми".

"Ціна питання - збереження на посаді голови ДФС Романа Насірова, контроль над Закарпатською митницею і розстановка тут своїх керівних кадрів, а також контроль над Закарпатською областю. Це своєрідна плата за підтримку кандидатури В.Гройсмана у Верховній Раді на посаду Прем'єр-міністра, а також за подальші позитивні голосування за урядові законопроекти. У таких умовах вважаю своє перебування на посаді голови Закарпатської ОДА неможливим", - зазначив Москаль.

За його словами, за політичними торгами, що мають на меті звільнення начальника Закарпатської митниці Володимира Колеснікова, стоять народний депутат України В.Хомутинник і його "права рука" В.Скоробагач (раніше очолював фракцію Партії регіонів у Харківській міській раді).

 "Сьогодні В.Колеснікова знімають із посади начальника Закарпатської митниці не за роботу, а за політичні торги", - заявив голова ОДА.

Москаль поставив ультиматум.

"З 7 травня йду у відпустку і повернуся на посаду тільки тоді, коли на посаду начальника Закарпатської митниці повернуть В.Колеснікова, і коли в Києві перестануть розглядати Закарпаття, як полігон для політичних торгів і експериментів", - наголосив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-