Москаль проситься у відставку

Москаль проситься у відставку

Документ
Укрінформ
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль направив офіційне звернення Прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману, в якому просить направити президенту України Петру Порошенку подання на звільнення голови Закарпатської ОДА із займаної посади.

Про це Москаль пише на своєму сайті.

«Я не бачу сенсу свого подальшого перебування на посаді голови Закарпатської ОДА. Тому прошу Вас скористатися своїм конституційним правом, передбаченим ст.118 Конституції України, і направити подання Президенту України про моє звільнення із займаної посади», - зазначає він.

Голова Закарпатської ОДА нагадує, що 11 липня 2015 року в Мукачеві відбувся збройний конфлікт, спровокований переділом контрабандних потоків сигарет із України в країни Євросоюзу. Одразу після цього Президент України Петро Порошенко ініціював кадрові зміни в обласній державній адміністрації, органах МВС, СБУ, ДФС та Державній прикордонній службі, внаслідок чого в області вдалося зняти напругу й стабілізувати ситуацію. У тісній співпраці з правоохоронними органами Румунії, Угорщини, Словацької Республіки та їх взаємодії з силовиками інших європейських країн припинено системну контрабанду тютюнових виробів до Німеччини, Іспанії, Італії, Франції, Великобританії і розірвано добре налагоджений ланцюжок нелегальних поставок сигарет вантажним автотранспортом.

Однак, як він наголошує, міжнародні злочинні угруповання, «не бажаючи миритися із втратою надприбутків, будь-яким чином намагаються відновити системну контрабанду тютюнових виробів, використовуючи при цьому вплив українських політичних діячів і керівників окремих відомств».

Москаль попереджає, що зараз на Закарпатті «йде повторення ситуації, яка призвела до кривавих подій 11 липня 2015 року в Мукачеві». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-