Парубій обіцяє Нуланд надолужити

Парубій обіцяє Нуланд надолужити "зупинку в реформах"

Укрінформ
Україна змогла пройти період політичної кризи, і це добра ознака для української влади.

На цьому наголосив Голова Верховної Ради України Андрій Парубій під час зустрічі з заступником Державного секретаря США з питань Європи та Євразії Вікторією Нуланд, повідомляє прес-служба Апарату Верховної Ради України.

«Україна змогла пройти період політичної кризи, і це добра ознака для української влади. Упевнений, що ми маємо великий потенціал як у самому парламенті, так і у кооперації між парламентом і урядом. Ця взаємодія дозволить компенсувати кількамісячну зупинку в реформах», - підкреслив Парубій.

На його переконання, неможливо виконати намічений план реформ без повної політичної волі. «І це питання ми вже обговорили з Кабінетом Міністрів і  Володимиром Гройсманом», - зазначив він, додавши, що серед першочергових завдань, які стоять на порядку денному, – ухвалення законопроектів, потрібних для співпраці з МВФ, судова реформа разом з антикорупційним законодавством, реформа парламенту.

«Ми хочемо до кінця цієї сесії вийти на кінцеве рішення по судовій реформі у другому читанні. Питання, пов’язані з реформою парламенту, будуть розглянуті на наступному пленарному тижні. Ми сповнені енергії і політичної волі», - сказав Голова Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-