Гройсман доручив розібратися з офшорами Данилюка

Гройсман доручив розібратися з офшорами Данилюка

Укрінформ
Глава уряду Володимир Гройсман доручив правоохоронним органам розібратися з офшорними компаніями міністра фінансів Олександра Данилюка.

Про це він заявив під час години запитань до уряду у Верховній Раді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу підтвердити, що на час перебування на посаді міністра фінансів жодних підприємств не було зареєстровано. По-друге, я вважаю, що те, що було за попередній період часу, міністр фінансів має дати вичерпну відповідь", - зазначив Гройсман.

Прем'єр також наголосив, що якщо будуть виявлені факти порушення закону і корупційна складова, то має бути притягнення до відповідальності.

Міністр фінансів Олександр Данилюк, у свою чергу, зауважив, що вчора дав пояснення і "залучив юристів, щоб вони розібрались з цією ситуацією".

Нагадаємо, у четвер Данилюк зізнався, що досі є формально директором у трьох компаніях - двох компаніях на Кіпрі та однієї на Кайманових островах. За його словами, ці фірми входили до групи компаній, якою він керував як один із директорів, як найманий менеджер, що діяв в інтересах інвесторів. Данилюк зазначив, що наразі продовжує вивчати ситуацію, аби точно пересвідчитися, що більше немає жодних "речей", які мають бути задекларовані публічно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-