Глава дорожнього департаменту Мінінфраструктури подав у відставку

Глава дорожнього департаменту Мінінфраструктури подав у відставку

Документ
Укрінформ
Глави департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку і автомобільних перевезень Мінінфраструктури України Роман Хміль звільнений зі своєї посади за згодою сторін.

Відповідне розпорядження підписане Міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном, фото якого Хміль опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні був мій останній день у Міністерство інфраструктури України. За містичним збігом обставин, саме в цей день минулого року я подавав документи на спецперевірку. Для мене це був фантастично складний рік надій, самовідданого волонтерства по 12 годин на день без вихідних, і розчарувань. Так само, як і для всієї країни.", - зазначає Хміль.

Він додав, що за час роботи в міністерстві вдалося вирішити безліч проблем.

"Нам вдалось вирішити безліч операційних проблем, успішно пройти зиму, запустити незалежний контроль якості дорожніх робіт, написати стратегію та під неї пакет законопроектів з реформування галузі, виплатити частину заборгованості, накопиченої за останні 5 років, і ще багато чого іншого.", - сказав Хміль.

А також у коментарі під  фото наказу про звільнення Хміля нинішній Міністр інфраструктури Володимир Омелян написав, що опублікований наказ з коментарями Романа Хмеля виглядає так ніби він його звільнив.

"Ну ось так! Ще подумають, що ретроград Омелян звільнив реформатора", - зазначив Омелян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-