ГПУ знову кличе Каська: поговорити про позови Януковича

ГПУ знову кличе Каська: поговорити про позови Януковича

Укрінформ
Генпрокуратура викликає на допит екс-заступника генпрокурора Віталія Каська як свідка у справі про зловживання службовим становищем при розгляді позовів Віктора Януковича та його синів.

Фотографію повістки Касько опублікував у Facebook.

"Згідно з вимогами ст.ст. 133 та 135 КПК України Ви викликаєтесь 21.04.2016 року об 11:00 годині до старшого слідчого в особливо важливих справах Генеральної прокуратури України Григоришина Романа... для допиту в якості свідка... за фактом зловживання службовим становищем під час подачі заяв про процесуальну інтервенцію держави України у справи Загального суду Європейського Союзу за позовами Януковича В. Ф., Януковича В.В. та Януковича В.В. про часткове скасування рішення Ради європейського Союзу від 05.03.14 року...", - йдеться у повістсці про виклик.

Також, у коментарі під фото повістки про виклик Касько зазначає, що скоро його будуть викликати у справі вбивства Кеннеді.

"Не за горами той час, коли ГПУ позве мене на допит у справі про вбивство Кеннеді. А поки так. 11.00, Борисоглібська, 18.", - йдеться у коментарі Каська.

Як повідомляв Укрінформ, 10 квітня співробітники прокуратури зачитали Віталію Каську підозру у вчиненні злочину за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу (шахрайство), заявивши, що колишній заступник генпрокурора перебуває в статусі підозрюваного.

За версією слідства, Касько незаконно заволодів квартирою в Києві. 28 березня суд наклав арешт на його квартиру на бульварі Дружби народів. 12 квітня НАБУ передало розслідування справи Нацполіції.

У свою чергу, Касько заявляв, що розцінює виклик на допит в Генпрокуратуру як помсту з боку керівництва відомства і політичне замовлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-