ЦВК зареєструвала ще п'ятьох нових нардепів

ЦВК зареєструвала ще п'ятьох нових нардепів

Укрінформ
Центральна виборча комісія зареєструвала трьох нових народних депутатів, обраних на позачергових парламентських виборах 26 жовтня 2014 року за виборчим списком "Блоку Петра Порошенка", та двох - за списком "Народного фронту" у зв'язку з обранням окремих парламентаріїв до складу нового Кабінету міністрів.

Про це інформує прес-служба Центрвиборчкому.

"Комісія зареєструвала п'ятьох народних депутатів України, обраних на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі", - зазначається в повідомленні.

Зокрема, народними  депутатами від БПП стали: Карпунцов Валерій Віталійович, 1978 року народження, включений до виборчого списку під № 77; Велікін Олег Маркович, 1971 року народження, генеральний директор ТОВ "Київторгсервіс", включений до виборчого списку під № 78; Саврасов Максим Віталійович, 1980 року народження, керівник секретаріату партії "Блок Петра Порошенка", включений до виборчого списку під № 79.

Вони замінили у парламенті новобраного прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, а також віце-прем'єр-міністрів Іванну Климпуш-Цинцадзе і Степана Кубіва.

Депутатами від "Народного фронту" стали: Єдаков Ярослав Юрійович, 1976 року народження, директор ТОВ МП "Сотер", включений до виборчого списку під № 77; Мепарішвілі Хвича Нодарович, 1972 року народження, перший заступник генерального директора комунального підприємства Київради "Плесо", включений до виборчого списку під № 78.

Вони замінили у Раді міністра освіти Лілію Гриневич та міністра екології Остапа Семерака.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-