Парубій назвав свої пріоритети на посаді спікера ВР

Парубій назвав свої пріоритети на посаді спікера ВР

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що пріоритетними для нього під час перебування на посаді спікера будуть законопроекти оборонної сфери, антикорупційні нормативно-правові акти, а також реформа судової системи.

Про це він розповів під час брифінгу у парламенті,  повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Як Голова Верховної Ради України я, звичайно ж, перш за все буду робити пріоритет на законопроектах, які стосуються оборонної сфери. Наша країна перебуває у війні з російським окупантом і ця сфера для мене була і залишається ключовою», - сказав Парубій.

Також, за його словами, серед прерогативних питань буде і питання боротьби з корупцією. Він нагадав, що ще перебуваючи на посаді першого заступника Голови ВР очолював так звану «антикорупційну групу» з напрацювання відповідних законопроектів.

Крім того, Парубій наголосив, що сприятиме якнайшвидшій реформі судової системи. Водночас  він зауважив, що на посаді спікера продовжуватиме реалізацію внутрішньої реформи українського парламенту, започатковану Володимиром Гройсманом. Голова ВР додав, що для реалізації зазначених пріоритетних завдань необхідна «щільна комунікація» з Кабінетом міністрів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-