Проти Боровика відкрили кримінальне провадження

Проти Боровика відкрили кримінальне провадження

Укрінформ
Проти виконуючого обов'язки заступника голови Одеської ОДА Саші Боровика відкрито кримінальну справу за наругу над прапором України.

Про це повідомив радник міністра МВС Іван Варченко у Facebook.

"11 квітня Національна поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст. 338 Кримінального кодексу України "Наруга над державними символами", - написав він.

Повідомляється, що у Верховній Раді також було ініційовано збір підписів про позбавлення Боровика українського громадянства.

Варченко звинувачує Боровика у розміщенні на свої сторінці у соцмережі фотографії українського прапора із непристойними зображеннями на ньому.

У свою чергу Боровик вже заявив, що нічого не має спільного з картиною, через яку проти нього відкрили кримінальну справу.

"Я не маляр картини, я не був організатором вистави, я засуджую знущання над прапором, і я був перший, хто просив організаторів вистави зняти картину і вибачитися перед Прокурорським майданом в Одесі - що вони зробили в той самий день... Сам маляр написав, хто він такий і пояснив, що я не маю з його роботою нічого спільного" - написав він у Facebook.

Фото: facebook.com/boroviksasha

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-