Гройсман підтверджує, що новий уряд погоджено

Гройсман підтверджує, що новий уряд погоджено

Укрінформ
Голова Верховної Ради Володимир Гройман, який є кандидатом на посаду прем'єр-міністра України, заявив, що в результаті консультацій вдалося вийти на узгоджений формат майбутнього уряду, який має отримати підтримку в парламенті.

Про це він заявив у відеозверненні, оприлюдненому в середу на сторінці у Фейсбук.

"Ми проводили багато консультацій з лідерами політичних сил, з Президентом країни щодо формування нового уряду, нової коаліції. Насправді, вважаю, що сьогодні є вже узгоджений формат, який, можливо, має отримати підтримку діючої коаліції і фракцій", - сказав Гройман.

Він додав, що уряд, який прийде, має стабілізувати ситуацію в країні, продовжити якісне проведення реформ, і це покладає на нього величезну відповідальність. Тому дуже важливо, щоб люди не просто сіли у свої крісла, а були здатні брати на себе відповідальність і могли зрушити з місця вирішення тієї купи проблем, які є сьогодні у нашому суспільстві, зазначив він.

"Я хочу підкреслити, що цей уряд, якщо він буде сформований, абсолютно не сприйматиме будь-якої корупції. Це є принципове питання, навколо якого я розставляю дуже чіткі акценти", - наголосив Гройсман.

Насамкінець він зауважив, що розуміє, які колосальні виклики стоять сьогодні перед урядом.

"Але якщо буде підтрмика громадян України, ми чесно відпрацюємо і зробимо все для того, щоб вивести країну з тієї кризи, в якій вона зараз знаходиться", - запевнив кандидат у прем'єри.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-