Жебрівський не хоче у генпрокурори -

Жебрівський не хоче у генпрокурори - "хотілося б довести до пуття те, що розпочав"

Укрінформ
Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації  Павло Жебрівський заперечив можливість свого призначення на посаду генерального прокурора України, що припускалося в деяких експертних та журналістських колах.

За його словами, пропозицій і розмов з ним на цю тему не було.

Про це Жебрівський заявив в ексклюзивному інтерв'ю Укрінформу.

"Пропозицій і розмов на цю тему не було. Від відповідальності нікуди не тікав, не ховався. Якщо хтось скаже, що голова ОДА в Донецькій області - це не відповідальна робота, то це точно неправильно. Мені хотілося б довести до пуття те, що я тут розпочав. Принаймні, зрушити ситуацію з місця", - повідомив Жебрівський, відповідаючи на питання, чи пропонували йому посаду генпрокурора і чи готовий він до такої відповідальності.

Як наголосив голова Донецької обладміністрації, наразі перед ним стоїть ключове завдання - введення Донеччини в єдиний український простір.

“Ні для кого не секрет, що 24 роки на території Донеччини української влади не було, а були спочатку комуняки, потім бандити, потім бандити, які стали олігархами, а потім вони влаштовували щось своє гібридне. І зараз я зі своєю командою поставив ключове завдання - введення Донеччини в єдиний український простір. Все інше - інфраструктура, економіка, культура, освіта - це засоби досягнення цього всього”, - сказав він.

За його словами, хорошим завершенням початого має бути формування територіальних об'єднаних громад, навчання та підготовка людей-патріотів України і Донеччини, щоб вони будували Україну в області.

“На сьогодні Президент довірив мені роботу тут. Я знаю, що робити і як. Будуть поставлені інші завдання - будемо говорити про інше питання”, - заявив Жебрівський.

Повний текст інтерв'ю читайте за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-