У НФ прогнозують, що новий уряд буде до кінця тижня

У НФ прогнозують, що новий уряд буде до кінця тижня

Укрінформ
Народний депутат Антон Геращенко прогнозує, що голосування за нового прем'єр-міністра і підписання нової коаліційної угоди відбудеться сьогодні після обіду, а процес формування уряду завершиться до кінця тижня. 

Про це він заявив журналістам у кулуарах парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я сподіваюсь, що у "Блоці Петра Порошенка" буде знайдено консенсус щодо кандидатур міністрів та  віце-прем'єр-міністрів, і сьогодні у другій половині дня ми зможемо підписати нову коаліційну угоду і висунути на пост прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана", - сказав Геращенко.

Він зазначив, що фракція "НФ" готова створити новий уряд України і взяти на себе відповідальність за реформи в галузі внутрішніх справ, юстиції, освіти, природних ресурсів та екології,  молоді та спорту і культури. За словами Геращенка, станом на сьогодні ці питання були погоджені з "БПП", але цій фракції треба насамперед визначитися, хто буде віце-прем'єр-міністром.

"Гройсман хоче, щоб на посадах віце-прем'єр-міністрів і міністрів було більше людей,  яким він особисто довіряє. Я сподіваюся, що нашим партнерам вистачить мудрості і здорового глузду, щоб прийти сьогодні до затвердження єдиного переліку кандидатів у віце-прем'єр-міністри  і міністри, і сьогодні закінчити процес формування уряду", - зазначив народний депутат.

Геращенко додав, що після того, як буде обраний новий прем'єр-міністр України, він матиме час на формування нового Кабінету Міністрів.

"Я думаю, що ми вивчимо кожну кандидатуру, яка буде запропонована "БПП", так само як "БПП" вивчить наші кандидатури. Я думаю, що в цілому до кінця цього тижня ми завершимо процес формування уряду", - спрогнозував Геращенко. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-