Фаріон прийшла на допит у ГПУ

Фаріон прийшла на допит у ГПУ

Фото
Укрінформ
Колишній народний депутат Ірина Фаріон (VII скликання ВО «Свобода») прибула на допит до Генеральної прокуратури України.

Фаріон перед допитом заявила, що їй невідома причина виклику як свідка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У повістці про виклик як свідка не зазначено, у якій справі. Ми можемо лише здогадуватися. Очевидно, що справа 31 серпня (у 2015 році під Верховною Радою під час сутичок кинули гранату, в результаті чого загинули троє Нацгвардійців і близько ста людей було поранено - ред.)», - сказала Фаріон і додала, що не знає, чому її викликали на допит лише зараз.

Фото: Вадим Грига/Укрінформ

На переконання політика, до ГПУ варто викликати не її, а народних депутатів, які ухвалювали зміни до Конституції в частині посилання на закон щодо статусу окремих районів Донецької та Луганської областей.

Фаріон також уточнила, що це її перший виклик до ГПУ.

Як повідомляв Укрінформ, 31 серпня 2015 року біля Верховної Ради сталися сутички між співробітниками правоохоронних органів і мітингувальниками, серед яких були представники ВО «Свобода». Мітингувальники намагалися прорватися до будівлі парламенту і вимагали не ухвалювати зміни до Конституції, що стосувалися децентралізації.

Тоді журналісти зафіксували присутність на мітингу самої Ірини Фаріон, яка намагалася вдарити правоохоронців під Радою палицею.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-