Полторак представив нового очільника Оперативного командування

Полторак представив нового очільника Оперативного командування "Південь"

Укрінформ
Міністр оборони України Степан Полторак прибув 11 квітня з робочою поїздкою до Одеси, де представив особовому складу оперативного командування "Південь" Сухопутних військ Збройних сил України нового командувача ОКП генерал-майора Андрія Грищенка.

Про це повідомили Укрінформу в прес-службі оперативного командування "Південь".

"Наразі оперативне командування перебуває у бойовому стані. Однак треба оптимізувати систему управління, змінити систему бойової підготовки, змінити підходи в системі управління, забезпечити якісні зміни в системі забезпечення", - зазначив міністр, визначаючи основні завдання для новопризначеного керівника ОКП.

Генерал армії Полторак наголосив, що "в підпорядкуванні оперативного командування є частини, сформовані під час АТО, яким треба приділяти максимальну увагу: "Поверніться обличчям до особового складу, адже люди - це найбільша цінність, яка у нас є".

Міністр висловив упевненість, що генерал-майор Грищенко, який "з перших днів російської агресії зайняв надзвичайно активну позицію, успішно командував командував 72-ю окремою механізованою бригадою, так само справиться з поставленими завданнями на на новій посаді".

Попереднього керівника оперативним командуванням "Південь" генерал-лейтенанта Анатолія Сиротенко призначено на посаду начальника Головного управління оборонного та мобілізаційного планування Генерального штабу Збройних сил України, повідомив глава Міноборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-