Прокурорська війна: Каську зачитали підозру на вулиці посеред ночі

Прокурорська війна: Каську зачитали підозру на вулиці посеред ночі

Укрінформ
Екс-заступник генпрокурора Віталій Касько, якому слідчі ГПУ в ніч на понеділок намагалися вручити підозру, заявив, що за ним стежили.

"За словами Каська, за ним стежили, адже місце знаходження - офіс ГО "Нова країна" - він нікому не повідомляв, а прокурор і СБУшник чекали його біля машини... Спробували зачитати підозру. Касько зажадав адвоката, після чого почали підтягуватися депутати і юристи", - написав у своєму Facebook нардеп від БПП Сергій Лещенко, який перебував на місці події.

За словами Лещенка, слідчий ГПУ Дмитро Сус, який вручав підозру Касько, "є одним з керівників департаменту Кононенко-Грановського, створенного за наполяганням Банкової під кураторством Столярчука два місяці тому".

"Вони обидва - Столярчук і Сус – заслужили особливу довіру від президента після того, як розслідували справу компанії "Нафтогазвидобування", яке колись давно належало Петру Порошенко", - цитує Українська правда.

"Зачитавши повістку і поклавши текст підозри під лобове скло, Сус спробував виїхати. Але тут його вже заблокували адвокати Каська і депутати, вимагаючи пояснень", - розповів Лещенко.

При цьому офіційно слідчі так і не вручили Касько підозру і не просили його ставити свій підпис, зазначає видання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-