БПП: Гройсман стане прем’єром на 99,9%. Яресько залишиться в Кабміні

БПП: Гройсман стане прем’єром на 99,9%. Яресько залишиться в Кабміні

Укрінформ
У разі відставки прем’єр-міністра Арсенія Яценюка його місце з ймовірністю 99,9% займе нинішній спікер парламенту Володимир Гройсман.

Про це заявив народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Вадим Денисенко, інформує прес-служба політсили.

Як зазначив парламентарій в ефірі "Еспрессо TV", більшість представників фракції БПП задовольнять заяву Яценюка про відставку. Крім того, вважає Денисенко, за відставку прем’єра, в разі якщо вона добровільна, повинні проголосувати і в "Народному фронті".

За інформацією нардепа, у разі відставки прем’єра на 90% оновиться склад Кабміну. У ньому залишаться міністр фінансів Наталія Яресько, міністр соціальної політики Павло Розенко, якому можуть запропонувати посаду віце-прем’єра, і віце-прем’єр, а також міністр регіонального розвитку Геннадій Зубко.

Денисенко прогнозує, що на наступному тижні у Верховній Раді повинні почати обговорювати створення нового Податкового кодексу.

"Я думаю, що потрібно починати говорити про створення нового податкового кодексу, тому що після офшорного скандалу, єдине, що нам потрібно робити – не тільки говорити, як погано себе ведуть ті чи інші олігархи. Нам потрібно зацікавити будь-якого бізнесмена залишати гроші в Україні. Але я думаю, що це не обговорюватимуть. Я вважаю, що, найімовірніше, будуть говорити про створення тимчасових слідчих комісій", – сказав Денисенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-