Рада може проголосувати за новий Кабмін вже у вівторок – Геращенко

Рада може проголосувати за новий Кабмін вже у вівторок – Геращенко

Укрінформ
У вівторок Верховна Рада може відправити у відставку прем'єр-міністра Арсенія Яценюка і проголосувати за Кабмін Володимира Гройсмана.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив нардеп від "Народного фронту" Антон Геращенко.

"У нашій країні, на жаль, ні в чому ніколи не можна бути впевненим, тому я б дочекався призначення прем'єр-міністром Володимира Гройсмана, після чого він вніс би офіційно за своїм підписом список міністрів, який ми з вами обговорили б. На сьогоднішній день вважаю контрпродуктивним оголошувати ті чи інші прізвища чи посади, якщо це все може змінитися в останній момент", - зазначив нардеп.

"За оптимістичним сценарієм, який ми розглядали раніше, то у вівторок має відбутися голосування за відставку Арсенія Яценюка, в той же день повинна бути підписана нова коаліція, і в той же момент коаліція повинна внести подання президенту на нового прем'єр-міністра Володимира Гройсмана. Президент може цього міністра повернути рівно за три хвилини, підписавши його прямо в залі Верховної Ради. Після цього може відбутися голосування за призначення прем'єр-міністра . А новий прем'єр-міністр може запропонувати список для призначення міністрів", - заявив Геращенко.

Нагадаємо, сьогодні Арсеній Яценюк оголосив про свою відставку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-