"Мінськ" не реалізувати, бо ЄС і Путін існують у різних реальностях - експерт

Укрінформ
Мінські домовленості неможливо реалізувати, оскільки політична еліта Європейського Союзу абсолютно не розуміє принципів розбудови російської політики та логіки дій керівництва РФ.

Про це заявив голова клубу «Континентальний європейський союз» Олів'є Ведрін, представляючи доповідь клубу «Мінські угоди: шлях до миру чи продовження війни?» у четвер у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У доповіді йдеться, що Мінські домовленості неможливо реалізувати. Мінські угоди - всього лише інструмент Путіна і Москви для дестабілізації України та продовження дестабілізації Європейського Союзу», - наголосив фахівець.

Ведрін провів паралель між зволіканням із реалізацією Мінських угод та подіями в ЄС, зокрема референдумом у Нідерландах, підкреслюючи використання Росією ультраправих та лівих партій для руйнації єдності Європи.

Він зауважив, що стара європейська еліта просто не розуміє менталітет Путіна і російської дипломатії.

«Євросоюз - це постмодернове суспільство. Це означає, що там вірять у можливість дій за принципом «win-to-win» (коли обидві сторони вирішують питання на свою користь. - Ред.). Путін так не думає, оскільки не є представником постмодернового суспільства. Він мислить класичними категоріями 19-го століття», - сказав Ведрін.

Фото: censor.net.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-