Севрук про статтю у NYT: Там немає чого спростовувати

Севрук про статтю у NYT: Там немає чого спростовувати

Укрінформ
Скандальна стаття у The New York Times була особистою думкою авторського колективу, і спростовувати викладену у ній інформацію немає потреби, хоч вона й не відповідає дійсності.

Про це заявив в.о. Генерального прокурора України Юрій Севрук, коментуючи журналістам статтю у The New York Times, де згадується і він.

"Після того, як мене призначили, я взагалі про себе дізнався дуже багато нового. Я не відношуся до жодного корупційного клану і з Віктором Шокіним ніколи 20 років не працював, як про це говорять... Це видання дійсно авторитетне, але стаття була особистою думкою якогось дописувача. Я не бачу там інформації, яку потрібно спростовувати, хоча вона й не відповідає дійсності", - сказав Севрук.

Нагадаємо, редакція The New York Times у матеріалі "Непохитна корупція України" від 31 березня розкритикувала українську владу. Зокрема, кандидата на посаду голови ГПУ Юрія Севрука американські журналісти називають людиною, яка здатна продовжити "справу Шокіна" щодо подальшого застосування "схем". На думку авторів, Севрук є представником того самого корупційного клану, що й колишній Генпрокурор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-