Росія вимагає від Захарченка гроші за вкрадене з ешелонів пальне

Росія вимагає від Захарченка гроші за вкрадене з ешелонів пальне

Укрінформ
Підтверджено чергові факти безпосередньої участі керівництва «ДНР» у розкраданні тієї частини бюджету Росії, що виділяється на продовження збройної агресії проти України.

Про це повідомляє прес-центр ГУР МОУ.

 «На початку березня ц.р. органами військової прокуратури та ФСБ Російської Федерації було викрито схему розкрадання значного обсягу пального з ешелонів, що регулярно прибувають з Росії до Іловайська, а також доказана безпосередня причетність до цього злочину голови т.зв. ДНР О. Захарченка та колишнього секретаря “радбезу” О. Ходаковського», - йдеться у повідомленні.

У розвідці уточнили, що зазначені злодії реалізували вкрадене пальне через незаконно привласнені АЗС відомих українських мереж “Паралель” та “ОККО”.

«На адресу О. Захарченка та О. Ходаковського Генеральною прокуратурою РФ направлені приписи з вимогою повернути до російського бюджету загальну суму вартості викраденого пального», - повідомили в ГУР.

Встановлено, що відмова Олександра Захарченка визнати свою провину та намагання перекласти всю відповідальність на Олександра Ходаковського стала тією останньою краплею, що змусила Ходаковського заявити про намір оприлюднити “резонансні” матеріали, щодо причетності голови “ДНР” до тяжких кримінальних злочинів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-