МЗС вважає, що для скасування віз не залишилося жодних перешкод

МЗС вважає, що для скасування віз не залишилося жодних перешкод

Укрінформ
У Міністерстві закордонних справ України сподіваються, що Єврокомісія вже найближчим часом подасть законодавчі пропозиції для продовження процесу скасування візових вимог для українських громадян.

Про це в ексклюзивному коментарі власному кореспонденту Укрінформу у Брюсселі сказала заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль.

«Ми вважаємо, що у нас вже не залишилося ніяких перешкод. Сьогодні ми будемо зустрічатися, щоб обговорити подальші кроки, які будуть здійснені Єврокомісією саме з подання законодавчої пропозиції. Сподіваюся, що вона з’явиться найближчим часом», - заявила Зеркаль.

За її словами, актуальним питанням, що також буде обговорюватися, є час просування цієї законодавчої ініціативи, щоб отримати остаточне рішення.

«Звичайно, що є певні негативні тенденції серед країн-членів Європейського Союзу, які висловлюють свої застереження щодо необхідності подальшого моніторингу процесу, а саме після надання нам уже безвізового режиму для поїздок», - зазначила заступник міністра закордонних справ України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-