Безсмертний: У Мінську звірили позиції щодо виборів на Донбасі

Безсмертний: У Мінську звірили позиції щодо виборів на Донбасі

Укрінформ
Тристороння контактна група на переговорах у Мінську обговорила можливий закон про вибори на Донбасі та амністію.

Про це Громадському розповів представник української сторони у політичний підгрупі Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний.

"Пройшли список модальностей виборчого процесу і обговорення носило тезовий характер. Ми звіряли позиції ще раз, перед наступним засіданням. Уточнювали позиції по ключових питаннях. Їх 12", - сказав Безсмертний.

Крім того, група обговорювала підходи до підготовки структури закону про амністію, положення про так звану перехідну юстицію. Сторони констатували, яка зараз ситуація в цьому питанні, і які можуть бути погляди сторін на розвиток питання.

За словами Безсмертного, наступне засідання відбудеться 19-20 квітня, основний акцент на ньому буде зосереджений на виборах.

"Глибина обговорювання велика – чим більше ми вдаємося в деталі, тим більше розходяться сторони. Там такі моменти – адміністрування, політичні партії, питання переміщених осіб, засоби масової інформації, а коли торкнулися амністії – взагалі сторони розходяться. Варіанти розв’язання питань є, є варіанти вирішення", - підкреслив політик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-