В Європарламенті представлять доповідь про російські злочини на Донбасі

В Європарламенті представлять доповідь про російські злочини на Донбасі

Укрінформ
В Європарламенті у вівторок, 5 квітня, відбудеться конференція, під час якої буде представлено доповідь про злочини Росії на Донбасі в 2014 році.

Про це в інтерв’ю Укрінформу повідомила депутат Сейму, заступник голови комісії нижньої палати польського парламенту у закордонних справах Малгожата Госєвська.

"5 квітня у рамках конференції в Європарламенті відбудеться широка презентація доповіді для депутатів Європарламенту, представників неурядових організацій, журналістів, діячів прав людини",- заявила Госєвська.

Вона додала, що головним організатором цієї презентації є депутат Європарламенту від правлячої у Польщі партії "Право і Справедливість" (PiS) Анна Фотига.

Після презентації доповіді в Європарламенті Госєвська у другій половині квітня планує передати свідчення про злочини росіян на Донбасі в Міжнародний кримінальний суд в Гаазі.

За її словами, планується також серія презентацій доповіді про злочини Росії на Донбасі в національних парламентах країн ЄС. Йдеться про балтійські країни, Чехію, Словаччину, а також, можливо, ряд країн Заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-