Яценюк: Безвізовий режим буде. Уряд зробив усе

Яценюк: Безвізовий режим буде. Уряд зробив усе

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає, що безвізовий режим для українців буде наданий, адже уряд зробив усе, щоб Європейський Союз прийняв остаточне рішення.

На цьому він наголосив у своєму зверненні в неділю, повідомляє Урядовий портал

«Наша мета – членство в Європейському Союзі, набуття членства в НАТО, добробут українських громадян, здорова і освічена нація», - заявив Яценюк.

За його словами, місце України – в Європейському Союзі. «Ми підписали Угоду про політичну асоціацію та зону вільної торгівлі з Європейським Союзом. Ми її почали виконувати – її потрібно виконувати далі», - наголосив Яценюк.

«Безвізовий режим для громадян України буде наданий. Для цього уряд зробив все, щоби Європейський Союз прийняв остаточне рішення», - додав він.

Водночас Яценюк підкреслив, що немає жодних сумнівів у тому, що Україна повинна стати членом Північноатлантичного альянсу. «Для цього ми модернізуємо Збройні Сили України, які повинні за всіма критеріями відповідати високим стандартам країн-членів Альянсу. Ми завершуємо реформу Національної поліції і Національної гвардії», - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-