Кива знову не з'явився на переатестацію

Кива знову не з'явився на переатестацію

Укрінформ
Начальник Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Ілля Кива сьогодні не з'явився на атестаційне тестування.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як пояснили в Центрі рекрутингу Нацполіції, у п'ятницю мало відбутися одразу два тестування. О 12.00 Кива мав прийти тестування з професійних навичок, а пізніше вже і на психологічне тестування, але на жоден з цих тестів Кива не з'явився. 

У Центрі зазначили, що за правилами проходження тесту, якщо особа не з'являється на перше тестування, то на друге вона не допускається, але на начальника Департаменту протидії наркозлочинності очікували і на 14.30.

У Центрі рекрутингу додали, що зазвичай до 30 чоловік на день проходять таке тестування, проте на сьогодні був зареєстрований лише Кива.

Зазначається, що інформація від начальника Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції щодо того, чому він не з'явився на тестування, не надходила.  

Раніше на сайті Нацполіції з'явилося повідомлення про атестаційне тестування співробітників Національної поліції, де був зареєстрований Кива. 

Як повідомляв Укрінформ, начальник Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Ілля Кива не пройшов переатестацію у нову поліцію. Йому було призначено дату проходження переатестації, але він не з'явився посилаючись на те, що на той час він перебував на лікарняному. 

У свою чергу глава МВС Арсен Аваков заявляв, що глава Департаменту МВС із боротьби з наркозлочинністю Ілля Кива пройде переатестацію, "коли настане необхідність".  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-