Гройсман просить охорони для Парасюка

Гройсман просить охорони для Парасюка

Укрінформ
Голова Верховної Ради Володимир Гройсман закликав правоохоронні органи надати народному депутату Володимиру Парасюку державну охорону.

Про це він заявив у четвер під час виступу з трибуни ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Всі ви знаєте із ЗМІ про інцидент, який трапився по відношенню до нардепа Володимира Парасюка. Правоохоронні органи сьогодні займаються розслідуванням, в рамках цього розслідування ми маємо почути про те, що саме відбулося. З іншого боку треба, щоб правоохоронна система сьогодні забезпечила охорону нардепа. Я звертаюсь до правоохоронних органів, щоб це питання було вирішено так, як ми вирішили це питання з Вікторією Войціцькою», - сказав Гройсман.

Водночас Гройсман наголосив, що абсолютно ненормальним є те, що люди з бойовою зброєю і гранатами ходять по вулицях.

Голова ВР також зазначив, що отримав інформацію від Служби безпеки України щодо злочинів, які були скоєні по відношенню до народних депутатів.

«Зараз ми цю інформацію проаналізуємо і надамо всю інформацію безпосередньо фракціям та народним депутатам України», - сказав Гройсман.

Як повідомляв Укрінформ, поліція відкрила кримінальне провадження стосовно вибуху біля машини нардепа Парасюка, який стався у середу ввечері на бульварі Лесі Українки. У результаті вибуху пошкоджено три авто. За попередньою інформацією, ніхто з громадян не постраждав.

Сам Парасюк заявив, що начебто бачив, як невідома особа кинула предмет, схожий на гранату. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-