Яценюк бажає новому Кабміну менше опонентів у власній коаліції

Яценюк бажає новому Кабміну менше опонентів у власній коаліції

Укрінформ
Прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк готовий на будь-які політичні рішення, щоб сформувати коаліцію та новий склад Кабінету Міністрів.

Про це він заявив на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

За його словами, щоб в Україну приходили інвестори, державі необхідна політична стабільність. Яценюк запевнив, що він разом із фракцією Народного фронту зараз робить усе, щоб її забезпечити.  «Займаємося тим, що збираємо голоси та збираємо коаліцію для формування нового складу Кабінету Міністрів, призначення нового прем`єр-міністра, затвердження програми. Це щось нове в українській політиці, але задля стабільності в країні, для того, щоб в Україну приходили інвестори, задля того, щоб Україна надалі залишалася у програмі з МВФ, задля того, щоб наші західні партнери нас підтримували та щоб український народ відчував реальні зміни, я готовий на будь-які політичні рішення, щоб сформувати коаліцію, новий склад Кабінету Міністрів, призначити нового Прем’єра», - запевнив Яценюк.

Водночас він висловив сподівання, що наступний уряд "буде мати набагато кращі політичні умови для реалізації програм і буде мати менше політичних опонентів усередині власної коаліції".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-