НФ пропонує завтра зібрати фракції, які готові увійти до коаліції

НФ пропонує завтра зібрати фракції, які готові увійти до коаліції

Укрінформ
Фракція «Народний фронт» ініціює загальні збори депутатів мінімум трьох демократичних фракцій, які мають намір увійти до наступної парламентської коаліції.

Про це журналістам за результатами засідання фракції розповіла народний депутат Вікторія Сюмар, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми ініціюємо вже завтра, і дуже просимо Президента і спікера Верховної Ради, кандидата (на посаду прем'єр-міністра. - Ред.) від Блоку Петра Порошенка Володимира Гройсмана зустрітися з нашою фракцією, а також зібрати депутатів щонайменше трьох демократичних фракцій, які б могли увійти до демократичної коаліції», - зазначила Сюмар.

За її словами, такі збори мають бути зібраними саме для нардепів з БПП та «Народного фронту» плюс депутатів або з Радикальної партії Олега Ляшка, або з «Батьківщини» чи «Самопомочі», якщо вони виявлять бажання брати участь у новій коаліції.

Сюмар розповіла, що на цих зборах потрібно обговорити і напрацювати план дій уряду, домовитися про принципи взаємодії в коаліції, виробити спільний етичний кодекс поведінки народних депутатів. Вона підкреслила, що після такої роботи «Народний фронт» готовий поставити підписи під коаліційною угодою «з тим кандидатом (на прем'єр-міністра. - Ред.), якого запропонувала фракція БПП».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-