Радикали Ляшка відкликали підписи під коаліційною угодою

Радикали Ляшка відкликали підписи під коаліційною угодою

Укрінформ
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко відкликав підписи нардепів з його фракції під коаліційною угодою.

Про це заявила народний депутат від "Народного фронту" Вікторія Сюмар, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Проблема, яка з'ясувалася зараз на засіданні фракцій (ради коаліції. - Ред.), - Олег Ляшко передав Володимиру Гройсману свої підписи з тим, що він відкликає підписи своїх депутатів з-під коаліційної угоди. Таким чином, там залишається менше 226 підписів. І учасники наради зійшлись на тому, що є великі сумніви щодо існування коаліції сьогодні», - сказала Сюмар.

За її словами, фракція «Народного фронту» наполягає на тому, аби наступного тижня по максимуму провести переговори з усіма фракціями, щоб у конституційний спосіб забезпечити формування коаліції під новий Кабінет Міністрів, щодо якого ведуться зараз переговори.

Нагадаємо, що на пленарних засіданнях Верховної Ради були оголошені рішення трьох депутатських фракцій про вихід із коаліції "Європейська Україна". Це, зокрема, фракції Радикальної партії Олега Ляшка, партій "ВО "Батьківщина" і "Об'єднання "Самопоміч". Крім того, було оголошенл заяви ряду депутатів про вихід із коаліції.

14 березня Голова Верховної Ради Володимир Гройсман заявляв, що під коаліційною угодою залишається 237 підписів народних депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-