Вирок Савченко: суд узяв перерву до завтра

Вирок Савченко: суд узяв перерву до завтра

Укрінформ
Донецький міськсуд Ростовської області оголосив перерву в оголошенні вироку народному депутату України Надії Савченко до 10 ранку 22 березня

Про це написав у своєму Твіттері адвокат Марк Фейгін.

«Перерва до завтра, до 10.00», - зазначив Фейгін. 

Перед цим суддя зачитував доводи обвинувачення, показання свідків обвинувачення і потерпілих, показання свідків захисту.

Як повідомляв Укрінформ, Донецький міськсуд Ростовської області в понеділок почав оголошувати вирок українській льотчиці Надії Савченко.

Російське слідство обвинувачує Савченко у вбивстві російських журналістів шляхом коригування вогню. Насправді телевізійники "России-1", які працювали без акредитацій і належних засобів захисту, загинули, потрапивши під випадковий обстріл. Також Савченко обвинувачують у незаконному перетині кордону. Насправді після захоплення в полон бойовиками вона була незаконно переправлена на територію Росії, де проти неї сфальсифікували справу. Команда адвокатів Савченко (три російських і один український) переконливо викрила дані фальсифікації і довела невинність Савченко за допомогою декількох алібі (телефонний білінг, астрономічна експертиза).

Світові лідери закликали керівництво Росії відпустити Савченко. В Європі та світі тепер обговорюється список санкцій "список Савченко" щодо російських чиновників, в тому числі високих. На 21-22 березня у всьому світі планується проведення Global Day #Free Savchenko.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-