Переговори про новий уряд тривають вдень і вночі - Луценко

Переговори про новий уряд тривають вдень і вночі - Луценко

Укрінформ
Наступного тижня може відбутися позачергове засідання парламенту, на якому буде проголосовано і нову програму уряду, і новий його склад

Про це в ефірі програми «Підсумки тижня» на телеканалі Інтер сказав народний депутат, лідер  фракції Блок Петра Порошенка  Юрій Луценко.

«Перший варіант, який підтримує суспільство, наша фракція, наші партнери – варіант «технократичного» уряду на чолі з пані Яресько, яка може сформувати позафракційний уряд і зробити швидкий ривок у реформах. У першу чергу – у відстороненні олігархів та партійних бізнесменів від бюджетних потоків, на жаль, цей варіант похований фракцією «Самопомочі», яка відмовляється входити в будь-який формат нової коаліції», – цитує політика сайт Солідарність.

За словами Луценка, «Народний фронт» пропонує оновлений формат «партійного» уряду.

«Народний фронт» пропонує новий уряд з міністрами, яких подадуть фракції парламенту. Це не дає гарантії швидких реформ, проте зміна уряду є тим мінімумом, якого добивається наша фракція», – зауважив він.

Голова фракції БПП розповів, що переговори про формування такого уряду тривають і вдень, і вночі.

«Можу висловити сподівання, що наступного тижня може відбутися позачергове засідання парламенту, на якому буде проголосовано і нову програму уряду, і новий його склад. Цим ми покладемо край глибокій кризі, викликаній бездіяльністю нинішнього уряду”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-