Польський друг України став депутатом року в Європарламенті

Польський друг України став депутатом року в Європарламенті

Укрінформ
Польський політик, заступник голови делегації парламентської співпраці з Україною Міхал Боні став євродепутатом року у категорії “Дослідження й інновації” за вкладені зусилля у розвиток стандартів, інтеропераційності  і підтримки інформаційних технологій на рівні ЄС.

Про це Укрінформу повідомили у варшавському офісі депутата Європарламенту.

“Нагорода MEP Awards 2016 в категорії “Дослідження й інновації” підкреслює роботу Європарламенту, що стосується підтримки цих сфер і важливу роль євродепутатів в реалізації рамкової програми “Горизонт 2020”, - повідомили в офісі євродепутата.

Нагорода є визнанням особливої праці і активності політиків у своїх парламентських комісіях. На першому етапі переможців обирають неурядові організації, які пов’язані з конкретним сектором. На другому етапі вибір роблять безпосередньо євродепутати.

Боні є частим гостем в Києві. Він активно підтримує реформи в Україні, зокрема запровадження інноваційних технологій у сфері електронного урядування.

Зокрема, за ініціативою Боні делегації з України, а також Молдови, у травні візьмуть участь у варшавському форумі “Cектор 3.0” – найбільшому заході в Польщі, спрямованому на використання новітніх технологій у секторі неурядових організацій.

Фото фонду "Відкрита Україна"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-