До закону про спецконфіскацію Рада повернеться у четвер - Гройсман

До закону про спецконфіскацію Рада повернеться у четвер - Гройсман

Укрінформ
Голова Верховної Ради Володимир Гройсман закрив пленарне засідання парламенту і повідомив, що Верховна Рада повернеться до розгляду законопроекту №4057 «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо особливостей повернення в дохід держави грошових коштів, цінностей та доходів від них до ухвалення вироку суду» у четвер.

Про це він заявив перед закриттям засідання парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Пропоную о 12 годині завтра провести узгоджувальну нараду для того, щоб у четвер ми вийшли на спільне та узгоджене голосування по закону щодо спецконфіскації. Запрошую завтра на 12 годину всіх керівників фракцій і груп, керівництво профільного комітету», - сказав Гройсман.

Після цього Голова ВР заявив, що у зв'язку з блокуванням трибуни (представниками фракцій «Народного фронту» і «радикалів» - авт.) немає можливості продовжити роботу парламенту, і закрив засідання ВР.

Як повідомлялося, сьогодні народні депутати кілька разів намагалися включити до порядку денного вищезазначений законопроект №4057 про спецконфіскацію. Ініціатори законопроекту, зокрема, народний депутат від БПП Іван Вінник наголошував, що саме цей закон допоможе повернути в Державний бюджет активи Януковича. Проте ряд депутатів висловили незадоволення цим законопроектом через побоювання, що дія закону може поширитися на будь-якого громадянина і в будь-кого можуть конфіскувати кошти до ухвалення вироку суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-